Alt innen lås, beslag og nøkler

Velkommen til Lås & Nøkkelservice – din lokale låsesmed

Om oss

Lås & Nøkkelservice AS er en lokal leverandør innen lås, beslag og nøkler. Våre kunder er i all hovedsak privatmarkedet, i form av bolighus, borettslag, små og mellomstore næringsbygg, men vi har også leveranser til offentlig sektor. Vi leverer og monterer over hele Sørlandet.

Lås & Nøkkelservice AS tilstreber å ha en liten og rasjonell organisasjon, der våre kunder og en rask leveranse/montering står i fokus. Vi har de beste leverandørene på markedet, og kan skaffe det meste innen lås og beslag til fornuftige priser og til effektiv levering/montering.

Lås & Nøkkelservice AS ble etablert i 2016, men har røtter helt tilbake til 1848. Som en del av lås og beslagsavdelingen til Oluf Lohne jernvarehandel har vi lang erfaring innen lås og beslag. Oluf Lohne startet i 1848 opp med salg av byggevarer, landbruksartikler, lås, beslag og utstyr for hus og hjem. Lås & Nøkkelservice AS er et resultat av at vi ønsket å spesialisere oss på lås og beslag, og dermed å kunne ta på oss større oppdrag og monteringer etc.

Lås & Nøkkelservice AS har sentrale kontor/butikk og lagerfasiliteter i Solbygg, Agder allé 4, på Lund, like øst for Kristiansand sentrum. Parkering gjør du enkelt utenfor, hvor det er gratis parkering for våre kunder.

Stort utvalg av nøkler: Vi har et av Sørlandets største utvalg av nøkler til alle typer låser! Spør oss, eller send oss en e-post hvis du lurer på om vi har akkurat den nøkkelen du trenger!

Sjekk ut noen av våre bestselgere